Morski Puz Diving Rovinj

Meet The Team

Dopustite da vam predstavimo tim koji će s nama roniti i podučavati tijekom sezone 2024.!
Tako smo sretni što imamo tako sjajnu grupu!

Maddy Mazzucco
Jurica Hrosc

Novi vlasnici Morskog puza Diving center Rovinj. Maddy Trainer SSI s dugogodišnjim iskustvom kontakt je osoba za rezervaciju i organizaciju vašeg odmora. Jure SSI Instructor, super je kapetan kojeg ćete uvijek s osmijehom pronaći na brodu kako vas čeka.

Thomas Federer

SSI instruktor ronjenja iz Njemačke. Čini sve što može kako bi svakom roniocu, studentu ili novom roniocu pružio izvrsno ronilačko iskustvo. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i opuštenom stavu, odiše maksimalnom smirenošću i zrači samopouzdanjem. Govori njemački i engleski jezik.

Filippo Cellini

SSI instruktor ronjenja iz Italije. Filippo je godinama radio i vodio ronilački centar na Sardiniji. Voli roniti i svoju strast dijeliti s drugima.
Njegov mir i transport u podvodni svijet će vas osvojiti.
Govori engleski, talijanski i španjolski.

Elisabetta Sabellini

SSI instruktorica ronjenja iz Italije. Ona je, kao i Filippo, radila na Sardiniji. Svoju strast prema podvodnom svijetu voli dijeliti s drugima, njegov osmijeh i entuzijazam za ronjenje su zarazni. Možete je upoznati od travnja do listopada. Govori engleski, talijanski, francuski i španjolski.

Amelie Bennewitz

SSI instruktorica. Vratit će se i naša preslatka Amelie koja će ove godine raditi u kolovozu i rujnu.
Amelie je vrlo dobra u podučavanju, ima puno strpljenja i zna to prenijeti na druge. Ona je naša šaptačica morskim konjicima.
Govori njemački, engleski i francuski jezik.

Lena Steiner

Ona je naš voditelj ronjenja u obuci. Ona je iz Austrije i već je napredna ronilica na otvorenim vodama s većinom ronjenja u Austriji.
Ona će pomagati i učiti tijekom sezone kako bi postala Divemaster. On će vam pomoći prilikom prijave i odjave. Govori njemački, engleski i španjolski.

Anna Olesch

SSI instruktorica ronjenja. Već je bio kod nas prošle godine. Vratit će nam se pomoći u srpnju i kolovozu. Anna ima dugogodišnje ronilačko iskustvo i može poučavati ne samo rekreativno već i tehničko ronjenje. Ima energiju koja se širi na sve oko sebe! Govori njemački, engleski i hrvatski jezik.

Andreas Dietzel

Voditelj ronjenja. Bio je kod nas i prošlo ljeto i odlučio se vratiti ove godine na 2 tjedna krajem svibnja. Andreas je u stanju prenijeti mir i mir drugima, posebno pod vodom. Radio je za njemački Crveni križ, a sada radi u Actionsport centru u Nordhausenu. Govori njemački i engleski jezik.

Michael Thueringer

SSI instruktor ronjenja. Michael će nam se vratiti na ljeto u mjesecu kolovozu. U Njemačkoj radi za njemački Crveni križ, au slobodno vrijeme roni u prekrasnom jezeru Nordhausen i podučava ronjenje. Ima strast, entuzijazam i ljubav prema podučavanju ronjenja. Govori njemački i engleski jezik.

Jordi Otten

SSI instruktor ronjenja. Dolazi iz Nizozemske i radit će s nama u srpnju i kolovozu! Ima iskustva ne samo u rekreativnom ronjenju nego iu teak ronjenju. Tijekom zime surađuje s ronilačkim centrom u svojoj zemlji, pa je ronjenje po mraku, hladnoći i uz struju za njega normalno. Govori nizozemski i engleski.

Nick Laresser

On je iz Austrije, IAC je instruktor ronjenja, voli roniti i ponosan je što može prenijeti svoje znanje drugima i trenirati ih! Voli priliku pohađati tečajeve ronjenja i upoznati nevjerojatne ljude. Osim što je instruktor ronjenja, on je i odličan glazbenik. Govori njemački i malo razumije engleski.

Thomas Guenther

CMAS instruktor ronjenja iz Njemačke. Thomas je redoviti gost našeg ronilačkog centra i ove godine nam je odlučio doći pomoći u lipnju i srpnju. On će s vama podijeliti svoje veliko iskustvo i znanje o ronilačkim mjestima u okolici Rovinja i njegovim čarobnim olupinama. Govori njemački i malo razumije engleski.