Duikcursus SSI Advanced Open Water

Het niveau van een SSI Advanced Open Water Divers is zijn kennis en zijn unieke ervaring in het duiken. Geen enkel ander bureau is vergelijkbaar. Benodigd voor de certificering van de Advanced Open Water Diver is 4 specialty curcussen en 24 duiken.

De SSI Advanced Open Water Diverstaat garant voor de duik ervaring van een gevorderde duiker!

Na het voltooien van de vier SSI Specialty cursussen (UW navigatie, nachtduiken, beperkte zichtbaarheid, diep duiken,  een door de cursist gekozen cursus uit hetspecialty programma en ten minste 25 duiken in het logboek bevestigdpas dan wordt het SSI Advanced Open Water Diver brevet verstrekt.

Je hebt ook de mogelijkheid dit certificering podium met een gecombineerd cursus AOWD te bereiken! De 4 Specialty theorie cursussen gecombineerd met 6 duiken maken dit certificaat mogelijk!

Opmerking: De SSI AOWD is niet te verwarren met de PADI AOWD! De PADI AOWD komt overeen met de SSI Advanced Adventurer. Deze ervaring level kan je al bereiken met 9 duiken en aangeeft dat u heeft deelgenomen aan 5 Advanced  Dives.

De AOWD duurt 6 dagen. Hierbijworden er 4 specialty cursussen afgerond (theorie, praktijk en test). Men kan zelf de specialty cursussen uitzoeken. Wij raden aan: Nitrox, wrak, diep en navigatie en nachtduiken. 6 Onderzoek duiken.

De kosten hiervan, evenals de volledige uitrustingbedragen 370 - €

Met deSSI AOWD Cardwordt u op alle duikcentra in de wereld als ervaren en gevorderde duikers ingedeeld!

Duikcursus SSI Advanced Open Water | Scuba Rovinj | Istrien

Scuba Rovinj

Camping & Mobilhome "Veštar"
AC Veštar - Cocaletto
52210 Rovinj

Impressum

Diamond - Obrt za usluge
vl. Stojan Babić
Centener 16, 52210 Rovinj - HR

SCUBA VALDALISO ROVINJ - 2021@Copyright  - All right reserved. Created by ProBiz