Duikcursus SSI Dive Control Specialist (Divecon)

Het nieuwe SSI Dive Control Specialist (DCS) programma is ideaal voor degenen die de fascinatie van de sport willen doorgeven aan nieuwe duikers.

U neemt deel aan een professionele opleiding, deze heeft zich door de jaren heen bewezen, door de vele goede duikers die u voor waren en de opleidingen afgerond hebben.

Het verschil is dat er nu nieuwe benaderingen en mogelijkheden en verbeterde materialen beschikbaar zijn.

Het herzien van Con Dive Handboek in combinatie met de wetenschap van de Duiken duik-gids materialen volgen een nieuwe aanpak.

Namelijk om nieuweprogramma’s te ontwikkelen in vorm en flexibiliteit die er nog nooit waren. Via dit stappen systeem met theorie en veel praktische ervaring is de Dive Control Specialist (DCS) vandaag een betere opgeleide duiker en dus in staat om theorie en zwembad instructies uit te voeren zonder direct toezicht.

Daarnaast kan de Dive Control Specialist (DCS), een actieve SSI Instructeur assisteren bij de opleiding in open water en verzameld zo actief meer ervaring.

Dit is de ideale voorbereiding om deel te nemen aan de volgende opleiding Instructor Training Course (ITC).

Duikcursus SSI Dive Control Specialist (Divecon) | Scuba Rovinj | Istrien

Een Gecertificeerde actieve en Dive Control Specialist (DCS) kan ook door het SSI hoofdkwartier toegelaten worden voor de opleiding van Training Specialist (TS)om zelfstandig te breveteren :

 Bootduiken

 Apparatuur Technieken

 Digitale Onderwater Fotografie Onderwater videografie

 Shark Diver / Fish ID

 CPR / EHBO

 O2 Provider / Geavanceerd O2

 AED

Er wachten veel mogelijkheden op u !

De vraag naar . Het SSI Dive Center en Dive Resort netwerk groeit zo snel dat de vraag naar instructeurs en DiveCon groter is dan het aanbod. Inkomen. Als een SSI instructeur, heeft u de mogelijkheid om over de hele wereld te werkenbij SSI duikscholen, resorts of op safari in boten

Ondersteuning. SSI instructeurs geven les in een professionele werkomgeving in samenwerking met een Dive Center en Dive Resort.

Dit geeft hen concrete voordelen: Zoals: als instructeur ontvangt u deze onbeperkte toegang tot een professionele logistiek met trainingsapparatuur, zwembad, service-faciliteiten, georganiseerde reizen en activiteiten, verzekering met een 100% ondersteuning voor jouw duikers.

Deze samenwerking zal u beschermen tegen problemen, die onafhankelijke enzelfstandige instructeurs wel ondervinden, en dus biedt het u de vrijheid om te realiseren wat echt wilt: het werken met duikers in opleiding.

SSI Dive Professional Trainingsprogramma's

Competentie

De SSI Dealer en opleidings normen zijn volledig ontwikkeltop flexibiliteit.

Wij leiden u op tot een professionele duiker en instructeur die in staat is om de normen van zijn geografische omgeving aan te passen aan de behoeften van zijn leerlingen.

Opleiding. Tijdensde SSI Dive Professional opleidingen, leertu veel over het succesvol werken in een Dive Center en ofDive Resort.

Uleert ook verschillende verkoop technieken en krijgt u een uitgebreide training om veilig en verantwoorde duikers op te leiden.

De waarde. Je verwerft commercielevaardigheden die je onderscheiden van andere instructeurs verenigingen.

Ons programma biedt u de mogelijkheid boven op het "eenvoudig leren" om aanvullend kennis te verwerven, om u voor te bereiden op een succesvolle carrière in de duikindustrie.

Voor meer informatie over loopbaanmogelijkheden als een SSI Dive Professional kunt u contact opnemen met uw SSI Training Instructeurof rechtstreeks met het SSI hoofdkantoor.

Scuba Rovinj

Camping & Mobilhome "Veštar"
AC Veštar - Cocaletto
52210 Rovinj

Impressum

Diamond - Obrt za usluge
vl. Stojan Babić
Centener 16, 52210 Rovinj - HR

SCUBA VALDALISO ROVINJ - 2021@Copyright  - All right reserved. Created by ProBiz