Duikcursus SSI Master diver

De SSI Master Diver is een van de beste niveaus van de opleiding in de duikindustrie. Wie dit niveau heeft bereikt ontvangt de aanduiding "Master Diver" deze in relatie met zijn kennis, zijn vaardigheden en duik ervaring.

U hebt met succes de opleidingen gevolgd

 Open Water Diver

 Advanced Open Water Diver

 Stress & Rescue

enafgerond en op ten minste 50 duiken in het logboek gelogd!

SSI biedt u de hoogste erkenning aan als recreatieve duiker  voor de opleiding van het niveau Master Diverbrevet!

SSI DIVER STRESS AND RESCUE

"Wat als de tijd is wat is?"

Bij het leren besturen van de auto wordt eerst een EHBO cursus afgeronden vervolgens het rijbewijs behaalt. Tijdens het duiken wordt de eerst geleerd hoe te duiken en vervolgenswordt er gedoken .....

Maar wat als er iets met je buddy mis is? Wat als een duiker in het water stressondervindt? Of als men zich verslikt of als er  water in het masker lektof een duiker naar de oppervlakte is geschoten  Of is uitgeput aan de oppervlakte niet in staat naar de boot of op de wal terug te zwemmen?

Er zijn tal van kleine-stress-situaties die door onmiddellijk encorrecthandelenvoorkomen dat de stress ontaardt in paniek. Maar dit moet geoefend en gespeeld worden. Er zijn de DIVER STRESS & RESCUE programma”s!

Duikcursus SSI Master diver | Scuba Rovinj | Istrien

Dit is de fase, waar men dient verder te gaan met de opleiding alsverantwoordelijke duiker. Hier wordt de student geleerd zich volledig te richten op zijn buddy en leert zo voorkoming, opsporing en oplossing van problemen boven en onder water.

De cursus duurt ongeveer twee tot vier dagen en omvat zowel theoretische en praktische oefeningen in het zwembad en open water.

SSI DIVER STRESS AND RESCUE
Omeen certificaat te kunnen ontvangen is een het bewijs van een reanimatie opleiding niet ouder dan twee jaar nodig.

Bij SSI Specialities staan altijd het plecieren het leren van nieuwe vaardigheden op de voorgrond.

Praktische duikervaring staat hier op de eerste plaats.

In dit belangrijke programma komen intense academische zittingen plaats voor, dus je moet goed voorbereid hebben met behulp van de Home Study KITS.

Want alleen dan kuntu, ondanks de ernst van dit onderwerp, in het water volop genieten en u zult na de eerste oefening gewoon een betere en verantwoordelijker duikers zijn.

Scuba Rovinj

Camping & Mobilhome "Veštar"
AC Veštar - Cocaletto
52210 Rovinj

Impressum

Diamond - Obrt za usluge
vl. Stojan Babić
Centener 16, 52210 Rovinj - HR

SCUBA VALDALISO ROVINJ - 2021@Copyright  - All right reserved. Created by ProBiz