Duikcursus Open Water Diver

Welkom bij uw nieuwe avontuur!

Ontdekkingen, exotische oorden, prachtige kleuren en adembenemende schoonheid... Dit zijn slechts enkele dingen die u zult ervaren tijdens duiken. Welkom bij uw nieuwe avontuur - de onderwater wereld. Duiken is een uitzonderlijke sport,die bijna iedereen kan leren. U kunt zich de komende jaren verheugen op veel duik avonturen.

We zijn blij dat u onze duikschool gaat kiezen of gekozen heeft. Want hier krijg u uw lesmateriaal vanScuba Schools International - die erkend zijn onder de beste. Ook bent u in het proces van lid worden van de wereldwijde SSI familie, en ons streven zal zijn er alles aan te doen u de sport van het duiken met liefde te leren en waarderen zoals wij dat doen.

De OPEN WATER DIVER brevet

Uw begin aande onderwater wereld - Open Water Diver brevet. In uw nieuwe avontuur leert u alles wat u weten moet op video,uit boek en natuurlijk in theorie. U vooruitgang wordt voortdurend gecontroleerd met gebruik van de vragen uit het theorie boek.

U leert de basisvaardigheden van het duiken om op een gecontroleerde en veilige manier te duiken

Het SSI Open Water Diverbrevet is wereldwijd erkend en kunt u hier terecht voor, het succesvol afronden van uw opleiding als onafhankelijke duiker met een buddy, de lening van de apparatuur in alle duikcentra en duik winkels, evenals het vullen van uw cilindermet perslucht bij de vulstations.

Wat telt in het duiken zijn betrouwbare partners. Hierdoor kiezen steeds meer en meer duikers  voor SSI. Als een van de grootste opleidings organisaties wereldwijd staat  de naam van SSI voor veilig duiken en modern onderwijs,maarwaar het plezier hiervan zeker niks te kort komt, en al dit voor meer dan 35 jaar.

Duikcursus Open Water Diver | Scuba Rovinj | Istrien

SSI opleidingen  zijn uitsluitend beschikbaar bij  gecertificeerde duik winkels, duikcentra en duikscholen - met alle bekwaamheid en ervaring. Een opleiding of training bij SSI: Betekend voor u de veilige manier van duiken - want het hangt allemaal af van de kwaliteit!

Scuba Rovinj

Camping & Mobilhome "Veštar"
AC Veštar - Cocaletto
52210 Rovinj

Impressum

Diamond - Obrt za usluge
vl. Stojan Babić
Centener 16, 52210 Rovinj - HR

SCUBA VALDALISO ROVINJ - 2021@Copyright  - All right reserved. Created by ProBiz